Eladó családi ház, Pécs

2014.05.07 17:57

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház

  • Pécs
  • Cím: nincs megadva
  • Alapterület: 230 m²
  • Szobaszám (nappalival): 6 szoba
  • Irányár: 34 000 000 Ft
  • azonosító: 9919 (9698)

Hirdető adatai

A hirdetés szövege

Pécs- Nagypostavölgyi úton,1300 m2-s, parkosított , lejtős telken, 2005-s építésű,230 m2-s,kiváló állapotú, jó elrendezésű,teraszokkal, 3 garázzsal rendelkező, hatalmas konyha-étekező-nappalival, 4 hálószobával és fürdőszobával, valamint dolgozó szobával, saját ,fúrt kúttal, riasztóval , klímával rendelkező, cirkó-gázfűtéses,ezen kívül vegyes tüzelésű kazánnal rendelkező, gyorsan beköltözhető, exkluzív, modern stílusú, 2 lakószintes családi ház eladó!

Pécs- Nagypostavölgyi úton, családi házas környezetben, 1300 m2 nagyságú parkosított , lejtős telken, 2005-ben épült, összesen 230 m2 alapterületű,kiváló állapotú, jó elrendezésű,nagy teraszokkal, 3 állásos garázzsal rendelkező, hatalmas konyha-étekező-nappalival, 4 hálószobával és fürdőszobával, valamint külön dolgozó szobával, saját ,fúrt kúttal, riasztóval , klímával rendelkező, cirkó-gázfűtéses,ezen kívül vegyes tüzelésű kazánnal is rendelkező, gyorsan beköltözhető, exkluzív, modern stílusú, 2 lakószintes családi ház eladó!
A földszinten található a 3 autó befogadására is alkalmas, kényelmes garázs, a dolgozószoba, valamint a felsőbb szintekre vezető lépcső Az első lakószinten található a kandallós nappali, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre, és innen közvetlen kijáratot alakítottak ki a mediterrán jellegű teraszra. Az összes szükséges konyhai gépészeti felszerelt konyhában elegáns és modern konyhabútort építettek be és a további kényelmet szolgálja a mellette található étkező. Szintén ezen a szinten található még 2 nagyméretű hálószoba és egy nagy , sarokkáddal felszerelt fürdőszoba is. A második szinten található kettő további hálószoba, amely mindegyikéhez külön-külön tartozik egy-egy saját fürdőszoba is. A felső hálókat úgy alakították ki, hogy mindegyiknek saját zuhanykabinos fürdőszobája és terasza is van. A belső terek rendkívül tágasak és kényelmesek, minden helyiségben modern hideg- és meleg burkolat kapott helyet, a teraszokat minőségi fával fedték be. A rendkívül modern stílusú ingatlan egészének külső és belső kialakítása, az egyes helyiségek elrendezése, valamint a felhasznált anyagok minősége, illetve a nagyméretű teraszok összességében mind-mind a bentlakók kényelmét szolgálja, így kiválóan alkalmas egy nagyobb létszámú család együttélésére is. I.ár: 34mill.Ft


« vissza a listához

Fotók

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A